Intrand in acest sala linistita ,am luat loc pe scaun si pe masuta din mijloc erau ca de obicei asezate niste cartii .Aceste carti aveeau pe ele amprentate prezenta mainilor lui Ciel .M-am asezat pe scaun rafoind o carte si ,simtind racoare ce intra in incapere ,privesc pe geam.Vantul care adia lin si imi arunca cateva fire din ,peste fata .Ma gandeam la acel contrac pe care l-am facut .Desi ma comportam urat cu tanarul stapan .Uneori era amuzant sa il vad in acele mici situati mai jenate pentru el .
Iau o gura din ceai ,si realizez ca este rece ,se parea ca trecuse ceva vreme de gand stateam si ma gandeam la lucruri nesemnificative .
Imi dau sacoul jos si il asez ,pe celalat scaun ,in acesta camera erau multe cartii ,feicare avand amprentata o poveste diferita si sentimente .Autori care le-au scris aveeau gandiri diferite si feicare aveau alte sentimente ,uni or fi scris despre trecutul lor sau despre idilele in care raman cu dragostea nempartasita ,Am luat o gura din acel ceai rece ,gustul era unul amar .Un demon nu ar trebui sa aiba sentimente ,si totusi aveam unele intrebari ,cum am facut tot ce mi-a stat in puteri sa il readuc pe tanarul stapan la forma initiala .Aceste lucruri marunte nu imi dadeau pace ,dar mai tarziu precis am sa le uit ,vor ramane nesemnificative la fel ca si sentimentele mele .Sunt un demon si nu am sentimente acesta este adevarul .Chiar daca este dureros ,asa va trebui sa fie mereu un lucrur care este adevarat va durea cel mai tare ,te va atinge pana in cel mai sensibil loc al inimi tale .Pana cand gata simti ca nu mai poti duce acesta tristete ,si speri la o sanasa .
Am mai luasat ceacsa de ceai pe masuta ,plimbandu-ma printre rafturile biblioteci si citind denumirile cartilor ,nu prea era una care sa nu imi placa in timpul in care nu aveea ce face ma duceam aici sau in alt loc si ma regaseam in micile placeri ale vietii .